Előfizetői tartalom

Extrém körülmények a munkaerőpiacon - nehéz helyzetben vannak a dolgozók

Portfolio
A koronavírus-járvány életünk szinte minden területét gyökeresen megváltoztatja, a feje tetejére fordítja. Ilyen extrém körülmények között nem nehéz elveszítni az arányérzékünket (a józan ítélőképességünket), és könnyen belecsúszhatunk olyan szélsőségességekbe, mint a túlzásba vitt munka, vagy éppen az totális apátia. Szakértő segítségével játjuk körül most ezeket az eseteket, aki segít megtalálni a kiutat is a kiégés jelentette veszélyhelyzetből.

Korcyl Kinga vezetőfejlesztő, business coach véleménye szerint az emberek a két véglet valamelyikén foglalnak helyet: vagy végeláthatatlanul dolgoznak, mint például az egészségügyi dolgozók, vagy a cégvezetők: előbbiek az emberek életét igyekeznek megmenteni, utóbbiak pedig saját cégüket, az embereik munkahelyét, megélhetését. Ez a magatartás, a napi 14-16 órás intenzív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés