Előfizetői tartalom

Itt a koronavírus-mentőcsomag legfontosabb eleme: 70%-os jövedelemkiegészítés 3 hónapra az államtól

Portfolio
Ma délelőtt 11 órakor tartja online sajtótájékoztatóját az operatív törzs, melyen részt vett Palkovics László innovációs és technológiai miniszter is. A miniszter bejelentése szerint három hónapra 70%-ban átvállalja a béreket a kormány a rövidített munkaidőban dolgozóknál, a mérnökök és K+F tevékenységekben dolgozók pedig 40%-os bérkiegészítést kapnak. Nem kell nyelvvizsga a diplomához, a cégek egy sor könnyítést kapnak, és 2000 milliárd forint összegben kedvezményes és állami garanciát tartalmazó hitelprogramok és tőkeprogramok jönnek.

2020. április 07. 16:31 Megosztás A nagy magyar koronavírus-mentőcsomag még nagyobb kérdései: kurzarbeit, 13. havi nyugdíj Megvédjük a munkahelyeket, megvédjük a családokat, megvédjük a nyugdíjasokat – válságos időkben ezek a szavak úgy csengenek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés