Előfizetői tartalom

Koronavírus: vége az őrületes bevásárlási láznak Magyarországon

Portfolio
A heti kiskereskedelmi adatok azt mutatják, hogy csillapodóban van a járványkamra feltöltésével megugró kezdeti kereslet a hiper-, szupermarketekben és drogériákban, derült ki a Nielsen kiskereskedelmi láncok heti szkennelt adatainak összesítése alapján. Az értékesítés valamivel a 2019-es éves növekedés alatt állt, jelezvén, hogy megkezdődött a kiskereskedelem konszolidációja.

Leereszteni látszik a kiskereskedelmi járványlufi 2020. március 23-29. között a hiper-, szupermarketek és drogériák a járványkamra feltöltése után a normálishoz közelítő kiskereskedelmi forgalmat tapasztaltak, és az előző évi azonos időszakhoz képest csupán 4 százalékos növekedést detektáltak az élelmiszerek és vegyi áruk forgalmában, 39 milliárd forint értékbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés