Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely a kormányülés után üzent: a korlátozó intézkedések maradjanak még egy hónapig

MTI
|
Portfolio
Szerdán ülésezett a kormány, amelyre meghívást kapott Karácsony Gergely főpolgármester és Szita Károly, a  a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke. Arról egyeztettek, hogy milyen intézkedéseket látnak szükségesnek a védekezésben. Mindkét önkormányzati politikus azt javasolta, hogy hosszabbítsa meg a kormány a kijárási korlátozást. A döntést a kormány hozza meg hamarosan.

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökével és a főpolgármesterrel tartott közös sajtótájékoztatón, amelyen Karácsony Gergely azt hangsúlyozta, hogy eljött a nemzeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés