Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: Budapest a legfertőzöttebb, büntetnek a rendőrök

Portfolio
Novák Katalin részt vett az operatív törzs tájékoztatóján, azonban az államtitkár nem jelentett be új, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos családtámogatási intézkedéseket, csak felsorolta a már korábban bevezetetteket. Müller Cecília arról beszélt, hogy Budapesten és Pest megyében van az országot érintő megbetegedések többsége, csaknem kétharmada. A törzs nem beszélt arról az online tájékoztatón, hogy a kijárási korlátozás szombati lejárta után milyen intézkedésekre lehet számítani (a korlátozások fennmaradása, enyhítése vagy szigorítása). Müller szavaiból az derült ki, hogy a tömeges megbetegedések időszaka nem volt elkerülhető azokban az országokban, ahol a járvány terjedésében már előttünk járnak.

2020. április 08. 12:11 Miért van több beteg Pesten? Egyértelmű, hogy a főváros és Pest megye érintett leginkább, természetesen ennek háttere, hogy egy légúton terjedő fertőző megbetegedésről van szó, sokkal sűrűbben lakott ez a terület, mint a vidéki területek. Ugyanez...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái