Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: Budapest a legfertőzöttebb, büntetnek a rendőrök

Portfolio
Novák Katalin részt vett az operatív törzs tájékoztatóján, azonban az államtitkár nem jelentett be új, a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos családtámogatási intézkedéseket, csak felsorolta a már korábban bevezetetteket. Müller Cecília arról beszélt, hogy Budapesten és Pest megyében van az országot érintő megbetegedések többsége, csaknem kétharmada. A törzs nem beszélt arról az online tájékoztatón, hogy a kijárási korlátozás szombati lejárta után milyen intézkedésekre lehet számítani (a korlátozások fennmaradása, enyhítése vagy szigorítása). Müller szavaiból az derült ki, hogy a tömeges megbetegedések időszaka nem volt elkerülhető azokban az országokban, ahol a járvány terjedésében már előttünk járnak.

2020. április 08. 12:11 Megosztás Miért van több beteg Pesten? Egyértelmű, hogy a főváros és Pest megye érintett leginkább, természetesen ennek háttere, hogy egy légúton terjedő fertőző megbetegedésről van szó, sokkal sűrűbben lakott ez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés