Előfizetői tartalom

Kiderült, mit terveznek az érettségivel Magyarországon!

Portfolio
Idén csak írásbeli érettségi vizsga lehet Magyarországon, hogy ne terjedjen a koronavírus-járvány. Ezzel felére csökkenne a vizsgaesemények száma, jelentette ki Maruzsa Zoltán. Csak kivételes esetben lesz szóbeli vizsga. Idén nem lesz kötelező érettségizni, csak annak kell vizsgáznia, aki felvételizik. Az érettségi május 4-én kezdődhet, 2 hét alatt lebonyolítható, de a járványhelyzet függvényében még sok minden változhat, minderről a kormány hoz majd döntést. Az operatív törzs tájékoztatóján kiderült, hogy "fogy az emberek türelme", egyre többen mennek ki az utcára, ezért egyre több a szabálysértés. Orbán Viktor miniszterelnök délután jelenthet be további intézkedéseket.
2020. április 09. 11:51 Van-e koronavírusos rab? A büntetés-végrehajtási intézetekben nincs olyan rab, aki pozitív koronavírusos esetnek minősül - mondta Lakatos, aki szerint tüneteket produkáló sincs. Kiemelte, gyorsan bevezettek korlátozó intézkedéseket, amelyek megakadályozzák...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái