Előfizetői tartalom

Vesztegzár alatt a világ, mégis szinte megállíthatatlanul terjed a járvány

MTI
|
Portfolio
1,48 millió fölé nőtt a koronavírussal fertőzöttek, közel 89 ezerre emelkedett a vírusban elhunytak száma a világon, míg közel 330 ezren meggyógyultak meg a betegségből. Magyarországon 980 fertőzöttet tartanak számon, az elmúlt 24 órában nyolcan hunytak el a vírus okozta betegségben. A hivatalos adatok szerint leginkább fertőzöttnek számító Amerikában 32 ezerrel nőtt a fertőzöttek száma egy nap alatt, és 2 800-an haltak meg a járványban. A koronavírusról szóló híreinket ebben a cikkükben gyűjtjük össze percről percre a nap folyamán.

2020. április 09. 20:51 Megosztás Szegeden bezárnak az üzletek húsvétra Botka László, Szeged polgármestere a Facebookon írta meg, hogy bezáratja az üzleteket a városban. Tovább a cikkhez ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés