Előfizetői tartalom

Biztató adatok Franciaországból, de még 600 felett a napi áldozatok száma

MTI
Franciaországban az elmúlt 24 órában 635-tel 13 832-re emelkedett a koronavírus-fertőzés áldozatainak száma, 353-an kórházban, 290-en idősotthonokban vesztették életüket, ami összességében lassulást jelez az előző naphoz képest - közölte szombat esti sajtótájékoztatóján Jérome Salomon, a francia egészségügyi minisztérium járványügyi igazgatója.

Az idősotthonokban 4889 áldozatot szedett eddig a Covid-19 betegség, a kórházban elhunytak száma 8943-ra emelkedett. "A járvány nagyon magas szinten látszik tetőzni. Muszáj továbbra is óvatosnak maradnunk" - hangsúlyozta a szakember jelezve, hogy az egészségügyi rendszeren "még mindig nagy a nyomás, mivel 2 ezer új fertőzött került kórházba". A járványügyi illetékes ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés