Előfizetői tartalom

Boris Johnson: Volt két nap a betegségem alatt, amikor bármerre eldőlhetett volna a dolog

MTI
Kiengedték a kórházból Boris Johnson brit miniszterelnököt - közölte vasárnap a Downing Street. Johnson, aki az új koronavírus okozta betegsége miatt szorult kórházi kezelésre, nem sokkal később, a Twitteren közzétett videoüzenetében közölte, hogy a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) az életét mentette meg, és kezelésének ideje alatt volt két nap, amikor "bármerre eldőlhetett volna a dolog."

A londoni kormányfői hivatal szóvivőjének vasárnap délutáni rövid nyilatkozata szerint Johnson a londoni St. Thomas kórházból a fővárostól 65 kilométerre északnyugatra lévő Chequersbe, a brit miniszterelnökök vidéki pihenőhelyére távozott. Az 55 éves Johnsont éppen egy hete, múlt vasárnap vitték be a St. Thomas kórházba, miután megfertőződött a Covid-19 járványt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés