Előfizetői tartalom

Bulgáriában ezentúl kötelező maszkot viselni az utcákon

MTI
|
Portfolio
Bulgáriában ismét kötelezővé tették a szájmaszkok használatát, miután március 31-én, egy nappal a bevezetés után visszavonták az intézkedést. Akkor azért döntöttek így, mert nem volt elegendő maszk az országban, mára azonban a helyzet megoldódott. A templomok viszont nyitva tarthattak a virágvasárnapon az országban, és ezzel sokan nem értettek egyet.

Az új típusú koronavírus-járvány miatt Bulgáriában vasárnaptól ismét kötelezővé tették a szájmaszkok köztéri viselését. A maszkok kötelező köztéri viselését először március 30-án rendelték el Bulgáriában, de másnap visszavonták az intézkedést, mert a gyógyszertárakban nem állt rendelkezésre elegendő szájmaszk. A rendelet ráadásul az előírások ellen vétőket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés