Előfizetői tartalom

Koronavírus: még mindig 600 felett a napi halálozások száma Olaszországban

MTI
Olaszországban továbbra is hatszáz fölött volt egy nap alatt a koronavírus-fertőzés halálos áldozatainak száma, így már több mint 21 ezer áldozatot követelt a vírus az országban - közölte kedd esti tájékoztatóján az olasz polgári védelmi hatóság. Az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma viszont kevesebb mint a felére csökkent az utóbbi huszonnégy óra alatt.

A napi új áldozatok száma 602-re emelkedett a hétfői 566-hoz és a vasárnap mért 431-hez képest. A halottak száma elérte a 21 067-t. A diagnosztizált fertőzöttek száma egy nap alatt 2972-vel nőtt, ami március 13-a óta a leglassabb növekedési ütem, egy nappal korábban 3153 fős emelkedés volt - írja a Reuters. Az igazolt betegek alacsony számát a húsvétkor végzett kevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés