Előfizetői tartalom

Müller Cecília: Nincs az a teszt, ami megmondja, hogy pár nap múlva nem jelentkeznek a tünetek

Portfolio
Nagy István agrárminiszter az operatív törzs mai sajtótájékoztatója előtt ismertette az agrárium védelme érdekében meghozott gazdasági intézkedéseket. A törzs sajtótájékoztatóján Lakatos Tibor elmondta, hogy a hétvégén sokan szegték meg a korlátozásokat, emiatt több esetben feljelentést is tettek, és vannak olyan állampolgárok, akiket a továbbiakban már nem csak figyelmeztetni fognak. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy dönteni kell, hogy vagy lassabb legyen a járvány, vagy több legyen az áldozat - Magyarország az előbbit választotta. A tesztekről elárulta, hogy azok csak az adott pillanatban fennálló állapotot tükrözik, így nem helyettesíthetik a karantént - hiszen akár a tesztet követő napokban is jelentkezhetnek a tünetek.

2020. április 14. 12:02 Megosztás Véget ért a sajtótájékoztató A holnapi eseményről ismét élőben tudósítunk majd. Címlapkép: MTI/kormany.hu 2020. április 14. 11:53 ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés