Előfizetői tartalom

Müller Cecília: Nincs az a teszt, ami megmondja, hogy pár nap múlva nem jelentkeznek a tünetek

Portfolio
Nagy István agrárminiszter az operatív törzs mai sajtótájékoztatója előtt ismertette az agrárium védelme érdekében meghozott gazdasági intézkedéseket. A törzs sajtótájékoztatóján Lakatos Tibor elmondta, hogy a hétvégén sokan szegték meg a korlátozásokat, emiatt több esetben feljelentést is tettek, és vannak olyan állampolgárok, akiket a továbbiakban már nem csak figyelmeztetni fognak. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta, hogy dönteni kell, hogy vagy lassabb legyen a járvány, vagy több legyen az áldozat - Magyarország az előbbit választotta. A tesztekről elárulta, hogy azok csak az adott pillanatban fennálló állapotot tükrözik, így nem helyettesíthetik a karantént - hiszen akár a tesztet követő napokban is jelentkezhetnek a tünetek.

2020. április 14. 12:02 Véget ért a sajtótájékoztató A holnapi eseményről ismét élőben tudósítunk majd. Címlapkép: MTI/kormany.hu 2020. április 14. 11:53 204-ben betegedtek meg a Pesti úti...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái