Előfizetői tartalom

NATO: az egészségügyi válság nem válhat biztonsági válsággá

MTI
A NATO-tagállamok védelmi minisztereinek szerdán esedékes tanácskozása egyetlen napirendi pontja a koronavírus-járvány elleni fellépés. Videókonferenciájukon a miniszterek arról egyeztetnek, hogy a szövetségesek miként tudják a katonai felkészültséget a járvány elleni globális küzdelem szolgálatába állítani - közölte Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kedden Brüsszelben.

A főtitkár online sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a katonai szövetség mindent megtesz a koronavírus okozta helyzet és hosszú távú hatásainak leghatékonyabb kezelésére. "A NATO feladata annak segítése, hogy a szükséges támogatás a megfelelő helyen és időben ott legyen, ahol arra szükség van" - fogalmazott, hozzátéve: a szervezet felhasználja képességeit a koronavírus-járvány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés