Előfizetői tartalom

Kifakadtak a vállalatok: a kormány nem menti meg őket, új mentőcsomag kell!

Portfolio
Az akciótervben szereplő, a munka világát közvetlenül érintő intézkedések - az előzetes, reményt keltő hírek után - egyelőre elmaradnak a várakozásoktól – írja az MGYOSZ és a VOSZ közös állásfoglalása. Szerintük ezek nem elég határozottak, nem elég gyorsak, túladminisztráltak, nem elég széleskörűek és a mértékük sem kielégítő. Hangsúlyozzák: mindenképpen el kell kerülni a tömeges csődöket és az ezzel járó munkanélküliséget, mert élő szervezetekben ugrásra kész munkaadók és munkavállalók nélkül egyetlen gazdaságélénkítő csomag sem lehet sikeres. Új lépéseket javasolnak.

"A gazdaság szereplőinek széles körétől kapott, folyamatos információk alapján kijelenthető, hogy a válság a legtöbb szektort és a legtöbb vállalkozást érinti, így elsődleges a foglalkoztatási feltételek könnyebbé, olcsóbbá és rugalmasabbá tétele a teljes vállalkozói körben. A kereslet drasztikus visszaesése miatt sok vállalkozónak alig van forgalma és árbevétele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés