Előfizetői tartalom

Koronavírus: 2022-ig maradhat a karantén, 2024-ig bármikor újraindulhat a járvány

Portfolio
A Harvard Egyetem tudósainak kutatása szerint a társadalmi távolságtartás szabályai -  a "maradj otthon" rendeletek és a bezárt iskolák – 2022-ig érvényben maradhatnak az Egyesült Államokban, ha nem lesz hatásos oltóanyag a koronavírus ellen – írja a CNN. Bár a kutatók az amerikai eseteket vizsgálták, következtetéseik más országokra is érvényesek lehetnek, ezért érdemes minden ország lakóinak ezzel is tisztában lenni.

A Harvard Egyetem közegészségüggyel foglalkozó professzora, T.H. Chan és csapata által publikált tanulmánya szerint hiába bízik Donald Trump és az amerikai kormány abban, hogy nyáron lecseng a koronavírus járvány, a kutatócsoport szerint akár 2022-ig is érvényben maradhatnak a járvány megfékezése érdekében bevezetett korlátozó intézkedések. A kutatók a koronavírusról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés