Előfizetői tartalom

Koronavírus: Franciaországban 17 ezer fölé emelkedett a halottak száma

MTI
Franciaországban 17 ezer fölé emelkedett a koronavírus-járvány halálos áldozatainak a száma, akik közül 10 643-an vesztették életüket kórházban  - közölte szerda este Jérome Salomon, a francia egészségügyi tárca járványügyi igazgatója, aki ugyanakkor kiemelte, hogy 513-mal kevesebb beteget ápolnak kórházban, mint 24 órával ezelőtt, miután szerdán először már többen voltak a gyógyultan távozók, mint az új betegek.

Kórházban 514-en hunytak el a Covid-19 fertőzés következtében az elmúlt 24 órában, de a halálesetek száma azért emelkedett nagyon jelentősen, 1438-cal egy nap alatt, mert az idősotthonokból nem napi összesítésben, hanem több napos késéssel érkeznek az adatok. A legfrissebb összesítés szerint március 1. óta 6524 áldozatot szedett a koronavírus az idősotthonokban. Az illetékes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés