Előfizetői tartalom

Koronavírus: szépen lassan kezdenek lazítani az európai országok a korlátozásokon

Portfolio
|
MTI
Kedd reggelre 1 millió 920 ezerre emelkedett a világszerte igazoltan koronavírussal megfertőzöttek száma és csaknem 120 ezerre a betegségben elhunytaké. Az Egyesült Államokban a csaknem 3 millió elvégzett teszt nyomán már közelíti a 600 ezret az igazoltan fertőzöttek száma és a betegségben elhunytaké már a 20 ezer felé halad, de közben Donald Trump már a gazdaság újraindításának átfogó tervét szeretné bejelenteni. Közben a franciáknál még legalább egy hónapig maradnak a legszigorúbb karantén szabályok, míg a németeknél már a lazítást szorgalmazzák. Magyarországon kedd reggelre 54-gyel 1512 főre emelkedett a koronavírusos betegek száma és az elhunytaké 13-mal 122-re emelkedett, miközben ugyanennyien már gyógyultan távoztak a kórházból. Közben romlanak az idei magyar GDP-re vonatkozó előrejelzések is. Friss hírfolyamunk percről-percre kedden.

2020. április 15. 00:03 Megosztás New York kormányzója: a gazdaság leállítása nem tartható fent sokáig New York városán kívül az államban nem nő az újonnan diagnosztizált fertőzések száma - jelentette ki sajtóértekezletén Andrew Cuomo, New...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés