Előfizetői tartalom

Lazítanak a szigorításokon Ausztriában - Magyar munkavállalókat keresnek

Portfolio
Ausztriában folyamatosan csökken a koronavírussal megfertőződöttek száma, ezért április 14-én, kedden, a kormányfő lazított a megszorító intézkedéseken. Kijárási korlátozás továbbra is érvényben van, de lassan, fokozatosan újranyitnak a boltok, májustól tervek szerint  pedig az éttermek, szállodák is. A bejelentéssel párhuzamosan pedig felpezsdült a munkaerőpiac, egyre több álláshirdetéssel találkozni, melyben keresik az "olcsó" munkaerőt.

Miután tovább csökkent az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Ausztriában, megtörtént az első lépés a normalitás felé, a korábban meghozott intézkedések hatásosak voltak - jelentette ki Sebastian Kurz osztrák kancellár április 14-én, kedden délelőtt egy bécsi sajtótájékoztatón. Az osztrák kormány kidolgozott egy tervet az üzletek, a vendéglátóhelyek lépésről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés