Előfizetői tartalom

Még hatályba sem lépett, a vállalkozók máris módosítanák a magyar Kurzarbeitot

Portfolio
Véleményezte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara hálózata a gazdaságvédelmi akcióterv eddig ismertetett részletszabályait. Ezekből kiderül, hogy a vállalkozók már most felülvizsgálnák a bértámogatási rendszert és a 13. havi nyugdíjt idén és jövőre adnák oda az időskorúaknak. Vagyis az MGYOSZ és a VOSZ után az MKIK is gyakorlatilag módosítaná az akcióterv legfontosabb elemét, a magyar Kurzarbeitot.

Parragh László, a kamara elnöke ennek kapcsán az mfor-nak jelezte: egy sor új javaslatot tett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a gazdaságvédelmi akciótervhez. Ezek közül lényeges a lapnak adott nyilatkozata szerint, hogy a bértámogatás igényléséhez jóval egyszerűbb adminisztrációt kell előírni, mint ami a kormányrendeletben szerepel.  A magyar Kurzarbeit-ról szóló rendeletről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés