Előfizetői tartalom

Koronavírus: csak minimálisan lazítanak a bajorok, az Oktoberfest is elmaradhat idén

MTI
Bajorországban is lazítanak április 20-tól a koronavírus-járvány lassítására bevezetett korlátozásokon, de más német tartományokhoz képest csak minimálisan, a világ legnagyobb sörfesztiválja, a müncheni Oktoberfest pedig a járvány miatt valószínűleg elmarad az idén - derült ki a tartományi kormány csütörtöki tájékoztatóján.

Április 20-tól a barkácsáruházak, a kertáruházak és a kertészetek nyithatnak meg, a 800 négyzetméternél kisebb értékesítési területű kiskereskedelmi üzletek pedig csak egy héttel később. A bevásárlóközpontok továbbra is zárva tartanak. "Óvatosabbak vagyunk, mint más tartományok" - mondta Markus Söder kormányfő, kiemelve, hogy Bajorország - ahol a 16 német tartomány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés