Előfizetői tartalom

Nem bírja lefojtani Kína a koronavírust: újra felütötte a fejét a fővárosban

Portfolio
Három hét után újra lettek igazoltan koronavírussal fertőzött esetek a kínai fővárosban, rögtön három is és közben a keddi 10-ről 12-re nőtt a Kínán belül átadott fertőzéses esetszám is – derül ki a csütörtök hajnali kínai tájékoztatásból. Ez mind arra utal, hogy Kína sem tudja teljesen lefojtani a koronavírust azzal együtt, hogy a gazdaság újraindítása már zajlik, a termelés sok helyen közelíti a normális szintet.

A Reuters összefoglalója szerint a szárazföldi Kínában tegnap éjfélig összesen 46 új koronavírusos fertőzéses esetet jelentettek: az előző napi 36-ról 34-re csökkent a külföldről hazaérkezetteknél azonosított koronavírusos esetszám (döntő részük egyébként Oroszországból haza érkezett kínai állampolgár, ami növeli az esélyét annak, hogy Oroszország tényleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés