Előfizetői tartalom

Sokkal vonzóbb lesz a SZÉP-kártya: fontos döntéseket hozott a kormány

Portfolio
Fontos döntéseket hozott szerdán a kormány, melyektől azt várják, hogy támogatják majd a belföldi turizmust a koronavírus-járvány miatti nehéz helyzetben – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A lépések elsősorban a SZÉP-kártyát népszerűségét növelhetik, így többen költhetik el belföldön a nyaralásra szánt összeget.

2020 június 30-ig a SZÉP-kártyára utalt összegek mentesülnek a szociális hozzájárulási adó alól – mondta a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely. Emellett a közszférában az évente rekreációra adható összeget az eddigi 200 ezer forintról 400 ezerre emelte a kormány, a versenyszférában pedig 450 ezerről 800 ezerre nő a keret. Ezzel párhuzamosan az egyes alszámlákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés