FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: 1763 fertőzött, újabb 14 halott Magyarországon

Portfolio
1763 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős krónikus beteg. Ezzel 156 főre emelkedett az elhunytak száma, 207-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 18 főre nőtt Pesti úti idősotthon elhunytjainak száma is. 847 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, 63-an vannak lélegeztetőgépen. A betegek számának növekedése miatt a kórházak országszerte növelik ágykapacitásaikat készülve a tömeges megbetegedések fázisára.

Az elmúlt 24 órában 111 új fertőzést azonosítottak az országban, ez már karakteres megugrást jelent az előző napokhoz képest, amikor inkább az idősotthonok csoportos megbetegedései okoztak megugrást az adatokban. Ezt természetesen most sem lehet tudni, hogy a magasabb esetszámot pontosan mi okozta. A 14 idős krónikus beteg halálával 9% közelébe emelkedett a nyers halálozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés