FONTOS Megcsapott minket a hitelválság szele, évezredes gödör szélére lökte a lakáshiteleket
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: általános karantént akart a brazil egészségügyi miniszter, leváltották

MTI
Jair Bolsonaro brazil elnök csütörtökön menesztette a koronavírus-járvány miatt általános karantént szorgalmazó Luiz Henrique Mandetta egészségügyi minisztert. Ezt maga Mandetta közölte a Twitteren. A Reuters hírügynökség ügyre rálátással bíró egyik forrása névtelenséget kérve közölte, hogy Mandetta utódja a tárcavezetői tisztségben Nelson Teich onkológus lesz.

Jair Bolsonaro brazil elnök nyílt konfliktusba keveredett egészségügyi miniszterével a koronavírusra adott válaszok miatt. Bolsonaro korábban többször egyszerű kis influenzának nevezte a koronavírust, és úgy véli, hogy csak a veszélyeztetett csoportokat kell óvni, mert a szigorú korlátozások túl nagy gazdasági kárt okoznának. Szakértők már korábban jelezték, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés