Előfizetői tartalom

Külön korlátozzák az idősebbeket az újranyitás után a franciák? Macronék cáfolnak

Portfolio
Egyre többször repülnek fel hírek Franciaországban arról, hogy külön szabályokat alkalmaznának az idősekkel szemben, miután elkezdenék a korlátozások lassú feloldását. A francia kormány azonban azt mondja, igyekeznek mindent elkövetni annak érdekében, hogy ne kellejen diszkriminálni a társadalom egy részét ilyen lépésekkel - írja a Reuters.

A francia elnöki iroda tájékoztatása szerint igyekeznek elkerülni azt az eshetőséget, hogy az újranyitás után különböző szabályok vonatkozzanak az idősebb emberekre. Emmanuel Macron még a hét elején jelentette be, hogy a kijárási korlátozás és egyéb lezárások május 11-ig biztosan érvényben maradnak. Ezt követően a tervek szerint az üzletek és iskolák is újranyitnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés