Előfizetői tartalom

Megjelent a fény az alagút végén? Szépen lassan újranyit a világ

Portfolio
Egyre több ország lazít a koronavírus megfékezésének céljából implementált szigorú szabályokon. A Sky News összegyűjtötte, hogy mely országokban milyen lazítások történtek lazítások az elmúlt napokban, illetve azt, hogy tervezik az újranyitást egyes országok. Fontos megjegyezni, hogy sok országban egyelőre olyan szabályokon enyhítenek, amelyek Magyarországon egyáltalán nem is voltak érvényben, itthon például nem zárták be teljesen a boltokat, a kijárást pedig csak korlátozták.

Spanyolország Spanyolországban kifejezetten szigorú korlátozások voltak érvényben, hiszen az ország volt Európa egyik legfertőzöttebbje, a héten viszont újranyitottak a gyárak és az építési vállalatok. A miniszterelnök további lazításokat helyezett kilátásba, melyek akkor érvényesülnek, ha a tesztelést jelentősen növelni tudják. Ausztria Ausztria kedden jelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés