Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország recesszióba kerül, hamarosan tetőzik nálunk a járvány

Portfolio
A megelőző napok 97 és 87 ezer fő körüli új esetszáma után szombaton „csak” 77 ezerrel nőtt világszerte a megerősített koronavírusos betegek száma, így az összlétszámuk átlépte a 2,3 millió főt, miközben az elhunytaké sajnos már 161 ezernél jár, a gyógyultaké pedig csaknem 600 ezernél. Európában a járvány felfutása a kemény karantén intézkedések miatt már laposabb, így egyre inkább a lazító intézkedések kerülnek előtérbe, az utóbbi napokban sok ilyen hír érkezett, ez pedig bizakodással töltheti el a gazdasági szereplőket is, noha működőképes vakcina még nincs, csak ígéretes hírek, miközben nagy még a bizonytalanság abban, hogy az igazolt fertőzöttekben azonosítható antitestek mennyire nyújtanak védelmet egy esetleges később fertőzéssel szemben.

2020. április 19. 21:19 Megosztás Koronavírus: egy hónapja nem látott kedvező adat Spanyolországból Spanyolországban vasárnap 410-zel nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, ami közel egy hónapja a legalacsonyabb növekedési ütemet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés