Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország recesszióba kerül, hamarosan tetőzik nálunk a járvány

Portfolio
A megelőző napok 97 és 87 ezer fő körüli új esetszáma után szombaton „csak” 77 ezerrel nőtt világszerte a megerősített koronavírusos betegek száma, így az összlétszámuk átlépte a 2,3 millió főt, miközben az elhunytaké sajnos már 161 ezernél jár, a gyógyultaké pedig csaknem 600 ezernél. Európában a járvány felfutása a kemény karantén intézkedések miatt már laposabb, így egyre inkább a lazító intézkedések kerülnek előtérbe, az utóbbi napokban sok ilyen hír érkezett, ez pedig bizakodással töltheti el a gazdasági szereplőket is, noha működőképes vakcina még nincs, csak ígéretes hírek, miközben nagy még a bizonytalanság abban, hogy az igazolt fertőzöttekben azonosítható antitestek mennyire nyújtanak védelmet egy esetleges később fertőzéssel szemben.

2020. április 19. 21:19 Koronavírus: egy hónapja nem látott kedvező adat Spanyolországból Spanyolországban vasárnap 410-zel nőtt a koronavírus-járvány halálos áldozatainak...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái