Előfizetői tartalom

Müller Cecília: május elejére talán tetőzik a járvány és megrendezhető az érettségi

Portfolio
Az a május 3-i dátum, amit tegnap először mondott be nyilvánosan a koronavírus-járvány lehetséges tetőzési dátumaként Orbán Viktor kormányfő, már régóta ismert volt a számunkra, a modellszámítások eredménye és mivel a vírus elsősorban zárt közösségekben terjed, ezért nem kockázatos megrendezni az érettségit május 4-től – mondta el az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos. Az esemény főbb információi alábbi élő hírfolyamunkban olvashatók.

2020. április 20. 11:53 Megosztás Hány mentő jár naponta tesztelni országosan? 55 gépkocsi áll a mentőknek rendelkezésre, hogy elvégezzék azokat a mintavételeket, amiket a háziorvosok és az idősek otthonából kérnek. Ez a géppark egy többletkapacitás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés