Előfizetői tartalom

Újabb két pályázati lehetőséggel bővül a Magyar falu program

MTI
Két új pályázat jelent meg a Magyar falu program keretében, amelyek segítségével óvodák játszóudvarai és nyilvános játszóterek újulhatnak meg a magyar kistelepüléseken, valamint a közterületek karbantartásához szükséges eszközöket is vásárolhatnak a magyar falvak - mondta el az MTI-nek hétfőn Gyopáros Alpár modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos.

Az önkormányzat tulajdonában lévő játszóterek felújítását, építését, valamint az óvodai játszóudvar és kültéri játékok, eszközök vásárlását célozza az "Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése" alprogram. Az egy-egy fejlesztésre maximálisan igényelhető támogatási összeg 5 millió forint, a pályázati keret 2 milliárd forint. A "Közterület...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés