Előfizetői tartalom

Így söpörhet végig a koronavírus-válság a világon és Magyarországon

Portfolio
Az eddig ismert statisztikák és elemzések alapján a jelenlegi válságnak négy szakaszát lehet elkülöníteni – olvasható a Raiffeisen Bank negyedéves elemzésében. A bank szakemberei szerint már április-májusban elkezdődhet a korlátozások lassú kivezetése, a válság utáni új korszakba viszont csak az év végén vagy 2021 első felében léphetünk be.

Így nézhet ki a válság lefutása Folyamatosan érkeznek az első statisztikák a koronavírus gazdasági hatásairól világszerte, így egyelőre nehéz megbecsülni, milyen lehet a válság lefutása. Ugyanakkor a Raiffeisen elemzése szerint az eddig ismert adatok arra utalnak, hogy a szigorú korlátozásokat alkalmazó országokban a gazdasági teljesítmény rövidtávon akár 30-35%-kal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés