FONTOS Bemondta az ÁKK vezére, hogy melyik állampapírt kell most venni
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: még két év maszkban?

MTI
Az ukránoknak meg kell tanulniuk a hétköznapjaikat huzamosabb ideig korlátozások között élni a koronavírus-járvány miatt, így például akár még két évig is érvényben maradhat az arcmaszk kötelező viselése - jelentette ki Denisz Smihal ukrán kormányfő az RBK-Ukrajina hírportálnak adott, szerdán megjelent interjújában. A kormányfő az interjúban megerősítette, hogy a kabinet bizonyos könnyítésekkel meg fogja hosszabbítani az április 24-én lejáró országos karantént, legalább május 11-ig.

Az Ukrán Tudományos Akadémia számításaira hivatkozva Denisz Smihal közölte, hogy az elkövetkező időszakban két csúcspont várható a fertőzés terjedésében Ukrajnában: az első április végén, a második pedig május 3-8. között.  A várható könnyítések között megemlítette: a kormány tervezi, hogy enyhít a kötelező egészségügyi megfigyelés feltételein. Hozzátette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés