Előfizetői tartalom

Koronavírus: a britek már tesztelik a védőoltást, a németeknél kötelező maszk jön

MTI
|
Portfolio
Az új koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma világszerte meghaladta a 2,6 milliót, a halálesetek száma több mint 183 ezerre tehető, a gyógyultaké pedig közel 785 ezer volt a Johns Hopkins egyetem összesítése szerint. Magyarországon csütörtök reggelre 2284 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt újabb 14 beteg, ezzel 239 főre emelkedett az elhunytak száma, 390-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre.

2020. április 23. 22:20 Megosztás Franciaországban nem lesz kötelező az iskolába járás a karantén után A koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozások fokozatos feloldása után a szülők dönthetik el, hogy engedik-e a gyerekeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés