Előfizetői tartalom

Emelkedett a fertőzöttek száma a világban, az európai halottak felét idősotthonokban regisztrálták

Portfolio
|
MTI
Világszerte 2 708 470-en fertőződtek meg a Covid-19 járványban, a halálesetek száma 190 858, a gyógyultaké pedig 738 486 a baltimore-i Johns Hopkins egyetem péntek reggeli összesítése szerint. Az új típusú koronavírus-járvány európai halálos áldozatainak körülbelül a felét idősotthonokban regisztrálták. A múlt héten jelentősen nőttek a számok a kontinens keleti felén is, például Oroszországban, Ukrajnában és Törökországban. Magyarországon péntek reggelre 99 új fertőzöttet és 11 új halálsesetet regisztráltak, ezzel 2383 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, 250-re az elhunytaké, 401-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. A koronavírus-járványról szóló híreink percről percre.

2020. április 24. 21:36 Megosztás Bill Gates: még közel sem vagyunk túl a járvány nehezén Rémálomnak nevezte Bill Gates a koronavírus-járványt, majd hozzátette, hogy egy korszakot alkotott a betegség és a hatásait még hosszú évekig érezni fogjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés