Előfizetői tartalom

Michael Barnier: sajnálatos, hogy a Brexit-tárgyalások során nem történt előrelépés

MTI
Az óra még gyorsabban jár, mint korábban a Nagy-Britannia és az Európai Unió közötti jövőbeli kapcsolatokról zajló tárgyalásokon, sajnálatos azonban, hogy nem történt előrelépés, ugyanis London a saját maga által választott szűk határidejű menetrend ellenére nem mozdul - közölte Michel Barnier, a jövőbeni kétoldalú kapcsolatrendszerről szóló tárgyalások EU-s főtárgyalója pénteken Brüsszelben.

Nagy-Britannia január 31-én lépett ki az Európai Unióból. Ezt követően az unió és a szigetország együttműködése az előzetesen rögzített átmeneti időszakba lépett. Barnier a Nagy-Britanniával kialakítandó jövőbeli kapcsolatokról folytatott tárgyalások második fordulóját követően tartott sajtótájékoztatóján aláhúzta: nincs kézzelfogható előrelépés, a célokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés