Előfizetői tartalom

Törökországban már több a napi gyógyult, mint az új fertőzött

MTI
Törökországban pénteken először haladta meg az új típusú koronavírus-járványban a gyógyultnak minősített betegek napi száma az újonnan regisztrált esetekét, az előbbi adat 3246-ra nőtt, míg az utóbbi 3122 lett - olvasható a Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter Twitter-fiókján megosztott bejegyzésben, amelyből az is kiderült, hogy a vírus következtében egy nap alatt elhunytak száma 109-cel 2600-ra emelkedett.

 A gyógyultak száma már előző nap is rekordmértékben, de csak az új esetek közel kétharmadával, 2014-gyel nőtt. A tárcavezető üzenetében rámutatott: pénteken engedték haza a kórházakból az eddig meggyógyultak csaknem 15 százalékát, amellyel 21 737-re ugrott a számuk. Törökországban idáig 104 912 embernél diagnosztizálták az új koronavírust. Az igazolt fertőzöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés