Előfizetői tartalom

Már 3300 hétülésest lízingelnek Magyarországon az autóvásárlási programon belül

Portfolio
Már közel 3300-nál jár a nagycsaládosok autóvásárlási programjában lízing segítségével megvásárolt autók száma. A Magyar Lízingszövetség adatai szerint csak márciusban 438 szerződést kötöttek, a program tavaly júliusi indulásától kezdve pedig már több mint 9 milliárd forint értékű finanszírozást nyújtottak a lízingcégek a hétüléses új autókhoz.

Összesen 1459 új hétüléses - állami támogatással megvásárolható - autóhoz nyújtottakfinanszírozást a magyar lízingcégek az év első három hónapjában. A nagycsaládosokautóvásárlási programjának tavalyi júliusi rajtja óta pedig összesen 3277 új autóra kötötteklízingszerződést az érintettek - közölte a Magyar Lízingszövetség.Tóth Zoltán, a Magyar Lízingszövetség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés