Előfizetői tartalom

Német külügyminiszter: veszélyes lenne, ha a nyári vakációkat nem korlátoznák az országok

Portfolio
Heiko Maas német külügyminiszter szerint nagy lenne egy második járványhullám kockázata abban az esetben, ha az európai ország egymással versenyezve lehetővé tennék a nyári vakációkat - írja a Politico. Szerinte koordinált és felelősségteljes döntéshozatalra van szükség. A német parlament elnöke máshogy gondolkodik, szerinte nem szabad mindent az élet védelmének alárendelni.

Az európai országoknak meg kell egyezni a szabad utazás közös feltételeiről – mondta Heiko Maas német külügyminiszter. Arra kéri az európai országokat, hogy ne oldják fel túl korán az utazási korlátozásokat, mert akkor egy újabb járványhullám jöhet. Az európai verseny, hogy ki engedi előbb utazni a turistáit, beláthatatlan kockázatokkal járna - nyilatkozta a Bild am...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés