Előfizetői tartalom

Gulyás Gergely: a járvány után is megmarad a kiskereskedelmi különadó

MTI
|
Infostart
A szerdai kormánydöntés figyelembe fogja venni, hogy a fővárosban és környékén más a járvány természete, mint másutt - árulta el a kancelláriaminiszter az InfoRádió Aréna című műsorában. Gulyás Gergely az eddig meghozott gazdasági intézkedésekről is beszélt, bevallotta, hogy a kiskereskedelmi láncok különadója a járvány után is fennmarad.

Az ismert koronavírus-fertőzöttek majdnem kétharmada Budapesten és Pest megyében van, amit a korlátozó intézkedések tervezett lazításánál is figyelembe kell venni - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Arra a kérdésre, hogy mi indokolja a lazító szakasz életbe léptetését, a gazdaság állapota, az emberek tűrőképességének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés