Előfizetői tartalom

Őrület, mennyi változást hozott a koronavírus az autógyártásba

Portfolio
Az elmúlt hetekben rengeteget lehetett hallani arról, hogy a világ vezető autógyártói hatalmas erőfeszítéseket tesznek azért, hogy dolgozóiknak olyan munkakörülményeket teremtsenek, amelyeknek köszönhetően maximálisan biztosított az egészségük védelme a koronavírus-járvány közepette is az üzemekben és az odavezető utakon. Kívülállóként természetesen nehéz elképzelni, hogy pontosan milyen intézkedéseket is kellett hozni annak érdekében, hogy biztonságos keretek között újraindulhasson a termelés. Ezért is nagyon érdekes az a kimerítő lista, amelyet a kecskeméti Mercedes-gyár osztott meg a nyilvánossággal.

Járműipar: Forradalmi időszakban csapott le a koronavírus-járvány A koronavírus magyar járműiparra gyakorolt hatása kiemelt téma lesz a Járműipar 2020 ONLINE konferencián. Az eseményre itt tud jelentkezni: Információ és jelentkezés Ahogy arról ma délelőtt beszámoltunk a koronavírus-világjárvány okozta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés