Előfizetői tartalom

Rábólintott Brüsszel az 550 milliárdos magyar mentőlépésre

Portfolio
Az Európai Bizottság jóváhagyta azt a 1,55 milliárd euró (azaz körülbelül 550 milliárd forint) összegű magyar hitelgarancia-programot, amely a koronavírus-járvány által érintett vállalkozásokat hivatott segíteni. A támogatási programot a Bizottság az állami támogatásokra vonatkozóan nemrég elfogadott ideiglenes keretszabálya alapján hagyta jóvá.

Margrethe Vestager, az Európai Bizottság versenypolitikáért felelős ügyvezető alelnöke így nyilatkozott: „Az 1,55 milliárd eurós program lehetővé teszi Magyarország számára, hogy állami hitelgaranciákat nyújtson a koronavírus-járvány által érintett vállalkozások számára. Az intézkedések segítséget nyújtanak a vállalkozásoknak azonnali működőtőke- és beruházási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés