Előfizetői tartalom

Újraindult a termelés a kecskeméti Mercedes-gyárban

Portfolio
A koronavírus-világjárvány okozta több hetes szünet után a Mercedes-Benz 2020. április 28-tól fokozatosan újraindítja termelését a kecskeméti gyárában. A fokozatos gyártásindítás alatt először egyműszakos, később pedig kétműszakos munkarendben történik majd a munkavégzés. A gyár legfőbb célja, hogy a termelés újraindulása után is megőrizze munkatársai egészségét, ezért a kollégák védelme érdekében új higiénés és megelőző intézkedéseket vezettek be.

Portfolio-MAGE Járműipar 2020 Jelentkezzen a Járműipar 2020 ONLINE konferenciánkra, amelyre május 21-én kerül sor először! Információ és jelentkezés Ahogy arról korábban írtunk, kedden megkezdődött a kecskeméti Mercedes-gyárban a termelés, amelyet számos olyan intézkedés előzött meg, amely garantálja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés