Előfizetői tartalom

Hiába a koronavírus, elnöki rendelettel kötelezte Trump a húsfeldolgozókat a folyamatos munkára

MTI
|
Portfolio
Donald Trump aláírta az elnöki rendeletet a húsfeldolgozók munkájának kötelező folytatásáról - közölte szerdára virradóra a Fehér Ház. Még Trump bejelentése előtt arról érkeztek hírek, hogy több millió sertést, szarvasmarhát és szárnyast ölnek le a járvány miatt az Egyesült Államokban, mivel a vágóhidak egymás után leálltak, illetve az éttermi rendelések drasztikusan csökkentek.

Az elnöki rendelet lényege Az amerikai elnök a Védelmi Termelési Törvényre hivatkozva rendelte el a húsfeldolgozó üzemek és vágóhidak kötelező folyamatos munkáját. Trump elnök jogkörében biztosított rendeletet írt alá annak érdekében, hogy folyamatos legyen az amerikaiak ellátása szarvasmarha-, sertés-, és szárnyashússal - írta közleményében a Fehér Ház. Mivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés