Előfizetői tartalom

Újabb elnökjelölt indulna az amerikai választáson

MTI
|
Portfolio
Justin Amash személyében újabb elnökjelölt indulna az őszi amerikai választásokon, a Libertárius Párt színeiben, aki volt republikánus párti képviselőként éles Trump-kritikusnak számít és ő volt az egyetlen, aki a pártból való kilépése után támogatta a demokraták által az elnök ellen kezdeményezett és lefolytatott alkotmányossági felmentési eljárást.

Egy minap nyilvánosságra hozott felmérés szerint Joe Biden demokrata elnökjelölt-aspiráns jelentősen vezet Donald Trump előtt az amerikai népszerűségi listán és még úgy is esélye van a győzelemre, ha lenne harmadik elnökjelölt (aki megosztaná a szavazatokat), ami úgy néz ki a mai hír alapján, hogy lesz is. Kapcsolódó cikkünk 2020. 04. 28. Komoly bukásra áll Trump fél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés