Előfizetői tartalom

Már közel 1 millióan meggyógyultak a koronavírusból, de van néhány problémás ország

Portfolio
Csütörtök reggelre már 3,2 millióra nőtt világszerte az igazoltan koronavírussal fertőzöttek száma, és közben csaknem elérte az 1 milliót a betegségből kigyógyultaké. Sajnos már csaknem 230 ezren elhunytak a betegségben, a legtöbben az Egyesült Államokban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban és Franciaországban. Amennyiben a 7 napos mozgóátlagokat nézzük, továbbra is az oroszokért és a brazilokért aggódhatunk, mert ott még gyorsan terjed a fertőzés, de sajnos nem annyira meggyőző a fertőzés lassulása se a briteknél, se a spanyoloknál. Idehaza egy nap alatt csak 48 új igazolt koronavírus fertőzöttet találtak, az összesített számuk így 2775 főre nőtt, miközben 12-vel 312-re nőtt az elhunytak száma. 581-an pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Ma a magyar kijárási korlátozások feloldásának további részleteit is megtudhatjuk, amelyek majd hétfőn nulla órától lépnek hatályba. Csütörtöki percről-percre hírfolyamunk a témában.

2020. április 30. 21:48 Megosztás Mi a baj a koronavírus-tesztekkel? Már közel 300 féle teszt van a világon a SARS-CoV-2 vírus kimutatására, azonban ezek nagy része használhatatlan. Magyarországon is van olyan teszt, aminek jósló értéke nem éri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés