Előfizetői tartalom

Orbán Viktor üzent Budapestnek és a koronavírus második hullámára figyelmeztetett

Portfolio
A következő napok legfontosabb kifejezése a szigorú menetrend és fokozatosság - mondta Orbán Viktor, a Kossuth Rádió Jó reggelt! című műsorában. A miniszterelnök a rádiós intérjúban kitért arra is, hogy ha javulnak a számok Budapesten, itt is enyhíthetnek a korlátozásokon, ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv szerint ősszel jön a második hullám.

Az ember egyetlen dologban lehet biztos, abban, amit már átélt, amit már megtapasztalt – mondta a miniszterelnök, utalva arra, hogy így van ez ebben a válságban is. Rendszeresen meghallgatja  a járványügyi szakembereket, orvosokat, de a vélemények szerteágazóak. Vannak azonban közös pontok: Ez a vírus létezik, itt van Nincs vakcinánk Semmilyen garancia nincs arra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés