Előfizetői tartalom

Koronavírus: 2942 fertőzött, 12 új halott Magyarországon

Portfolio
Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2942 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 12 krónikus beteg. Ezzel 335 főre emelkedett az elhunytak száma, 625-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 1008 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 52-en vannak lélegeztetőgépen. A betegek számának növekedése miatt a kórházak felkészültek a tömeges megbetegedések fázisára és növelték ágykapacitásaikat. A Pesti úti idősotthon koronavírussal fertőzött lakói közül újabb 4 elhunyt, így már 38-ra emelkedett az áldozatok száma.

Az elmúlt 24 órában 79 új megbetegedést azonosítottak a hatóságok, ezzel 2942-re emelkedett az igazolt fertőzöttek száma Magyarországon. A friss statisztikával kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a 79 új megbetegedés az elmúlt napok egyik legmagasabb esetszámát jelenti, ugyanakkor elmarad a tegnap publikált 88 esetszámtól. A 12 új halálos áldozat 33 és 92 év közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés