Előfizetői tartalom

Koronavírus: nem lephetik el a Balatont a budapestiek, a vidéki szórakozóhelyek is zárva maradnak

Portfolio
Vidékiként nem tanácsos Budapestre vagy Pest megyébe utazni, hiszen a területi hatály alapján a kijárási korlátozások rájuk is vonatkoznak – mondta a kormányszóvivő a Kormányinfó Pluszban. A balatoni nyaraló felkeresése sem fér bele a budapestiek és a Pest megyeiek számára. A strandokra sem lehet ezentúl sem rendezvényt szervezni, de például a vidéki mozik, színházak, szórakozóhelyek is zárva maradnak.

Szentkirályi Alexandra az új szabályok kapcsán elmondta: a kijárási korlátozást és minden szigorító intézkedést fenntartanak Budapesten és Pest megyében, másutt jönnek más szabályok május 4-étől, a vendéglátóegységek teraszai és kerthelyiségei sem nyithatnak ki továbbra sem Budapesten és Pest megyében, a boltok nyitvatartása sem változik, kivétel ez alól ezen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés