Előfizetői tartalom

Koronavírus: május 4-én új szakaszba lépett Magyarország

Portfolio
Eljött a május 4. hétfői nap, vagyis a koronavírus-járvány elleni korlátozó intézkedések mától módosulnak először, Orbán Viktor szavai szerint szigorú menetrend mellett és a fokozatosság jegyében. Vidéken lazítanak, azonban nem szabad elfelejteni, hogy lett néhány új szabály, amelyet Budapesten és környékén kívül is be kell tartani.

Orbán Viktor szerda esti bejelentése és Gulyás Gergely csütörtöki tájékoztatása alapján sejthető volt, hogy a koronavírus-járvány második szakaszában milyen korlátozó intézkedésekkel és hol kell együtt élniük a magyaroknak (arról is külön cikket írtunk, hogy mindez milyen stratégiára utal). Csütörtök éjszaka meg is jelent a május 4-én, azaz ma életbe lépő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés