FONTOS Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?
 
Előfizetői tartalom

Mennyire volt fekete a március a magyar gazdaságban?

Portfolio
Az eddig ismert adatok alapján a magyar gazdaságra is jókora csapást mérhetett a koronavírus-járvány, a héten további adatok jelennek meg ezzel kapcsolatban. Elsősorban az ipari termelés statisztikájára lesz érdemes figyelni, de érdekes lesz a kiskereskedelmi forgalom adata is, mely a járvány miatti megnövekedett forgalomról tanúskodhat.

Várhatóan hétfő reggel jelenik meg a magyar feldolgozóipar beszerzési menedzserindexe, melyből megtudhatjuk, hogy a márciusi szakadás után hogy teljesített a gazdasági konjunktúra fontos indikátora. A nemzetközi tapasztalatok alapján áprilisban további, bár kisebb mértékű visszaesés jöhetett az indexben. Emellett itthon az MNB szokásos délutáni devizaswap-tendere érdemel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés