Előfizetői tartalom

Parragh László: durva gazdasági zuhanás és hosszabb munkanélküli segély is jöhet Magyarországon

Portfolio
A gazdaság jelentős mértékű visszaesésére számít Parragh László, azon sem lepődne meg, ha kétszámjegyű lenne idén a GDP zuhanása – mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke a Népszavának. A szakember szerint ha szükséges, akkor elképzelhető a jelenleg három hónapos álláskeresési járadék meghosszabbítása is.

Interjút adott a Népszavának Parragh László, akit sokan Orbán Viktor egyik nem hivatalos gazdasági tanácsadójának tartanak. Az MKIK elnöke kiemelte: a gazdaságvédelmi akcióterv készítésekor az első pillanattól kezdve azon az állásponton voltak a kamaránál, hogy valamennyi gazdasági ágazatnak szüksége van a segítségre, mert csak idő kérdése, hogy további szektorok is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés